Skiftnycklar som ligger i en hög
Service

Boendeservice och förvaltning

Boendeservice och förvaltning

Storstugans förvaltning sker med egen engagerad personal som arbetar med ambitionen att snabbt ge svar på frågor samt åtgärda fel. Nedan finner du kontaktuppgifter och information till hela förvaltningens personal.

Förvaltningen erbjuder även enklare boendetjänster till Storstugans medlemmar. Exempel på sådana tjänster inkluderar borrning, uppsättning av gardiner och tavlor, rensning av avlopp, etc. Kostnaden för dessa tjänster är 400 kronor + moms per timme (minsta debiterbara tid är en timme). Är du intresserad av att boka en boendetjänst gör du en "felanmälan" enligt nedan, varefter förvaltningen kontaktar dig för ett kostnadsförslag.

Förvaltningen av föreningen skall ske enligt de riktlinjer och anvisningar som styrelsen meddelar. Vad som preciseras i Storstugans stadgar gäller som en allmän grund för det ansvar och de uppgifter som åligger förvaltningen. Det är styrelsen som beslutar om inköp och upphandling av varje projekt samt godkänner uppdateringar av underhållsplan. Förvaltaren håller styrelsen informerad om väsentliga händelser genom en månatlig förvaltarrapport inför varje ordinarie styrelsemöte.

Behöver du göra en felanmälan? Lämna den här!

Storstugans förvaltare

Ni medlemmar är mycket välkomna att närhelst ni vill, ringa mig och boka en tid för ett möte här på vårt kontor med adress Åkerbyvägen 98. Jag bjuder gärna på en kopp kaffe och ser fram emot ditt besök. Jag uppskattar mötet med barn och gamla människor och förstår att ytterst representera medlemmarnas demokratiska intressen i mitt arbete som förvaltare med fokus att verkställa styrelsens beslut.

Jag är 60 år och bor med familj i Vasastan Stockholm. Jag har tidigare arbetat på HSB Stockholm. Jag är civilekonom, diplomerad fastighetsförvaltare, -projektledare och -upphandlare samt registrerad fastighetsmäklare med totalt 15 år i fastighetsbranschen.

Här är min CV om Du undrar över min erfarenhet/bakgrund: (Klicka här)

Träffa din förvaltare

Måndagar: 09.30 – 11.00
Torsdagar: 16.00 – 17.30
Eller, om du föredrar det, ring och boka en enskild tid

Christian Ahlström

Epost: forvaltare@brfstorstugan.com

Telefon: 070-208 22 87

Porträttbild
Porträttbild
Susanna Ljung

Förvaltningsassistent

Porträttbild
Ulf Hallander

Fastighetstekniker

Porträttbild
Michael Linder

Fastighetsskötare

Porträttbild
Shirley De Serpa-Leitao

Lokalvårdare

Naranchimeg “Nara” Donoi
Naranchimeg “Nara” Donoi

Lokalvårdare

Vill du göra en felanmälan?

Du kan göra en felanmälan på tre olika sätt; 1) genom att klicka på länken nedan, 2) genom att ringa till servicekontoret (08-758 25 22), eller 3) genom att besöka servicekontoret på Åkerbyvägen 98.

Servicekontorets öppettider

Måndag: 09:00-11:00 & 13:00-16:00
Tisdag: 13:00-19:00
Onsdag: 09:00-11:00 & 13:00-16:00
Torsdag: 09:00-11:00 & 13:00-16:00
Fredag: Stängt
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Lämna en felanmälan här