Nuvarande dyra kabel-TV avtal med Elpa är uppsagt och ny upphandling har genomförts. Valet föll på Telenor eftersom vi redan har bredband genom Ownit och vi därmed kunde förhandla fram ett mycket förmånligt avtal för Storstugan. Besparingen blir totalt drygt 800 000 kr per år jämfört med nuvarande avtal för bredband och TV, sammantaget.

Telenor kabel-TV erbjuder ett generöst basutbud av de populäraste kanalerna och dessa sänds både analogt till alla antennuttag och digitalt i HD (en HD-box behövs). En HD-box kommer ingå och denna kan varje lägenhet beställa från Telenor. Dessutom ingår Telenor Stream – en app som gör att man kan streama sitt utbud, även utanför hemmet. För den som individuellt vill beställa större kanalpaket och fler kanaler, så finns det möjlighet till det genom Telenors generösa utbud där det även erbjuds en del rabatter. Utöver nedan kanaler finns även Finska kanalen med i det analoga utbudet.

 

Den interna TV-kanalen, som vi vet att många av er uppskattar, kommer bli kvar. Inga ändringar kommer ske i vårt bredbandsavtal med Ownit. Mer information kommer publiceras i nästa nummer av Storstugenytt.

Senaste nyheterna