Obligatorisk ventilationskontroll

TILL BOENDE I UPPGÅNG 92BRF STORSTUGAN                       TÄBY 2019-10-14

OBLIGATORISK VENTILATIONSKONTROLL I UPPGÅNG ÅBV 92

17 – 18 (torsdag – fredag vecka 42) oktober kommer Energiförädling AB genomföra de justeringar som krävs i samtliga lägenheter i uppgång 92.

Det är VIKTIGTatt ni bereder access till Era lägenheter. 

Senast onsdag 16e oktober önskar vi att ni lämnar in Era lägenhetsnycklar i ett kuvert, märkt med lägenhetsnummer och efternamn, till vår expedition med adress Åkerbyvägen 98, utifall att ni inte kan släppa in Energiförädling under tiden 17 – 18 oktober. Vi har en brevlåda utanför 98:an efter stängningstid där ni kan lämna nycklarna. Är ni bortresta måste ni med ombud bereda access till lägenheterna. Vi på förvaltningen, kommer söka kontakt med alla boende som inte berett access telefonledes. 

Det är VIKTIGT att ni själva ej rör ventilationsdonen i lägenheten. Detta gäller alla don under elementen samt frånluftsdonen i kök, badrum, wc och dusch. De inställningar som Energiförädling gör i Er lägenhet måste förbli orörda. Annars påverkas alla lägenheter i onödan. Det är absolut förbjudet att sätta igen donen med tape eller andra föremål. Det skall framöver heller inte behövas, t v de åtgärder som vidtagits.

Frågor: Kontakta gärna oss på förvaltningen. Vi finns här som alltid dagtid må – fr.

/ FÖRVALTNINGEN